Opplevelser og aktiviteter for alle – hele året!

Trysil er en helårsdestinasjon og kan by på et mangfold av opplevelser for hele familien. Med sine kalde vintre og varme somre, er Trysil et perfekt mål for sportslige aktiviteter, skogsturer og lek.

Trysil – Norges største skidestinasjon

Trysil er Norges største skidestinasjon, og har vært det i mange år. Trysilfjellet har 500 snøkanoner til rådighet for å sikre hvite bakker fra slutten av oktober og frem til 1. mai. Fjellet har 31 skiheiser, inkludert seks barneheiser, som frakter deg opp til din favorittbakke. I Trysilfjellet kan du boltre deg i hele 68 attraktive alpinbakker – alt etter alder, ferdighetsnivå og interesse. For langrennsentusiaster har Trysilfjellet et løypenett som strekker seg over til sammen ca. 500 preparerte kilometer, og det er opp til deg om ambisjonen er en kort eller lang tur. Ønsker du deg en ekstra stemningsfull opplevelse, kan en ekte kanefart være tingen.

De minste barna skal heller ikke behøve å kjede seg i Eventyr på Trysil Turistsenter, som kanskje er Norges mest populære barneområde. For barna er det godt tilrettelagt med enkle tallerkenheiser, rullebånd, self-timer-bane, lette skibakker og an artig akebane.

Stisykkelparadiset Trysil

Stisykling i Trysil byr på magiske opplevelser for hele familien i Gullia, GT Bike Park og i flytstien Magic Moose. Trysil byr også på stisykling på over 100 km med merkede og naturlige stier på Trysilfjellet. Trysil er Norges største destinasjon tilrettelagt for stisykling!

Skandinavias lengste vassdrag, Trysilelva, benyttes til både rafting og surfing med elvebrett. I litt stillere vann kan du også leie kano. I Trysil er det dessuten godt med fiskemuligheter. I tillegg kommer aktiviteter som golf og klatring i Høyt & Lavt klatrepark.